Close

Politica de confidentialitate & Termeni si conditii

Politica de confidentialitate & Termeni si conditii

Termeni de Utilizare

Contract între Utilizator si TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE SRL.

Citiți cu atenție acești termeni si condiții contractuale (Termeni & Condiții) înainte de a utiliza pagina de internet www.transilvania-tourism.ro

Politică de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Vom dedica resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Site

Site-ul vă este oferit de TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE SRL, cu sediul în Sibiu, Strada Vasile Alecsandri Nr 15 Ap 1 – Tel contact +40720112691

Folosiți adresa noastră de corespondentă pentru a ne comunica orice tip de informație relevantă cu activitatea noastră.

Acceptarea Termenilor si Condițiilor

Utilizând acest Site sau comandând serviciile turistice prin intermediul e-mail, telefon, sunteți de acord în totalitate cu acești Termeni & Condiții, fără nici o alta restricție. Daca nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise, nu puteți utiliza pagina web www.transilvania-tourism.ro .

Servicii

TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE SRL vă pune la dispoziție un sistem automat care vă ofera posibilitatea de a căuta și verifica disponibilități pentru diferite servicii turistice si vă permite să efectuați rezervarea dorită.

Informațiile publicate pe Site

TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE SRL oferă prin intermediul Site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând.

TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE SRL nu garantează că informația de pe Site nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră, vă încurajăm să contactați responsabilul cu protecția datelor la adresa de e-mail contact@transilvania-tourism.ro sau prin poștă sau curier la adresa sediului nostru menționată mai sus, cu mențiunea: în atenția responsabilului cu protecția datelor.

Utilizarea Site-ului

TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE nu garantează că Site-ul nu poate fi afectat de viruși sau alte acțiuni care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Noi colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

  • Când rezervați serviciile noastre ne oferiți :Numele Dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon, produsul dorit, detalii despre itinerariul turistic dorit.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal.

În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

  • Produsele pe care le-ai văzut: vom folosi acesta pentru a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent;
  • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri precum optimizarea site-ului.

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru.

Colectăm informații despre vizitatorii care comentează pe site-urile care folosesc serviciul anti-spam Akismet. Informațiile pe care le colectăm depind de modul în care utilizatorul inițializează Akismet pe sit, dar, de obicei, includ adresa IP a comentatorului, agentul utilizator, referentul și URL-ul site-ului (împreună cu alte informații furnizate direct de comentator, cum ar fi nume, nume utilizator, adresă e-mail și comentariul în sine).

Limba de publicare a informațiilor

TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE SRL depune toate eforturile ca pe varianta în limba română a Site-ului, informațiile relevante privind serviciile oferite și termenii aplicabili unui anumit serviciu, să fie publicate în limba română.

Modificări ale Termenilor si Condițiilor

TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii si Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă către Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe Site din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Condițiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuată pe Site sau prin telefon, e-mail va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic .

Dacă cererea dvs. va fi acceptata, veți primi un e-mail de confirmare și va intra în vigoare acest contract.

Sunteți direct responsabil pentru respectarea condiților impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind itinerariul ales, modificările dorite de către Dumneavoastră aplicate la pachetul de servicii standard publicat pe situl nostru.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru încheierea unui contract de colaborare;
  • Pentru a vă trimite informări periodice prin mijloace electronice;
  • În vederea identificării și procesării mesajelor primite.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este, în cele mai multe cazuri, necesară pentru încheierea și executarea unui contract între noi și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală sau contabilă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • Contactarea societății folosind detaliile de contact descrise mai sus.

Pentru apărarea intereselor noastre legitime pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei www.transilvania-tourism.ro față de atacuri cibernetice;
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între noi și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

Cine are acces la datele dumneavoastră din echipa noastră?

Doar dl. Nicolau Lucian responsabil cu protecția datelor are acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, stabilirea de colaborări, generarea de documente specifice (contracte, adeverințe, etc.). Îl puteți contacta oricând la contact@transilvania-tourism.ro.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât veți fi abonat, cât timp veți fi client sau cât timp veți fi colaboratorul nostru. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea informațiilor și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Vom păstra informațiile formularelor de contact trimise pentru un an, în scopul deservirii clienților și/sau ca dovadă a desfășurării discuției online.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegeți să le lăsați.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, vom oferi acces la datele dvs. cu caracter personal următoarelor parteneri cu ajutorul cărora ne putem atinge obiectivele specifice detaliate:

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal autorităților publice.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație și le stocam pe servere securizate, asigurând în același timp rebundanța datelor.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Aceste drepturi sunt explicate detaliat mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate

Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugăm să ne transmiteți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind datele înregistrate în sistemul nostru (ex. adresa de e-mail). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.

Onorarii
Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns

Ne propunem să răspundem solicitărilor cât de repede este posibil dar nu mai târziu de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm, dacă puteți să ne spuneți exact, ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți

Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Accesul

Puteți să ne cereți:

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal în cazul în care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • v-ați retras consimțământul;
  • dați curs unui drept legal de a vă opune;
  • acestea au fost prelucrate ilegal;
  • ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

  • pentru respectarea unei obligații legale;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora;
  • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse;
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță;
  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță;
  • pentru a proteja drepturile Transilvania Tourism Adventure SRL sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă: prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

Luarea de decizii automate

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.;
  • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.;
  • se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

Obligațiile utilizatorului

Sunteți de acord să respectați urmatoarele obligații incluzând (fără a se limita):

  1. Aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legala de a iniția acțiuni juridice;
  2. Garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
  3. Neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase;
  4. Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  5. Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site;
  6. TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE nu asigură nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de călătorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), și nici faptul ca informația de pe Site este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie;
  7. TRANSILVANIA TOURISM ADVENTURE este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Plângeri

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Reamintim faptul ca puteți contacta în orice moment responsabilul nostru cu protecția datelor prin transmiterea solicitării dvs. prin oricare dintre următoarele modalități:

  • prin e-mail la adresa: contact@transilvania-tourism.ro;
  • prin poștă sau curier la adresa: Str.Vasile Alecsandri 15 , Sibiu cu mențiunea: în atenția responsabilului cu protecția datelor.
Translate »